Skip to main content

Yoga

Een yoga les waarin  o.a. de rustige yin yoga vorm beoefend wordt.

Yin Yoga is een langzame vorm van yoga voor rustige houdingen, welke langere tijd aangehouden kan worden, bijv drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd wanneer jij o.a. over voldoende water met mineralen en gezonde voeding beschikt en blijven de gewrichten soepel. Dit helpt om flexibeler te worden.

Ons lichaam is veel meer dan skelet, botten, spieren en gewrichten, alles is omgeven door bindweefsel welke elke cel met elkaar verbind. Ook hebben we een energetisch lichaam, welke o.a. bestaat uit chakra’s en ons aura. Daar aandacht aan te besteden vanuit rust, gebruik je de houdingen om je lijf beter te voelen en met je ademhaling en je aandacht daar heen te gaan waar het nodig is. Je neemt de tijd om je grenzen te verkennen, te voelen, accepteren en ze daar te laten, er doorheen te ademen. Je zoekt de stilte in jezelf op en leert omgaan met weerstand.

Ook balans- en grondingsoefeningen, mindfulness en  meditaties zijn onderdeel van een leefstijl waarin je tijd neemt om je batterij weer op te laden. Je voeden met rust, aandacht, licht, compassie, humor en je zelf herstellend vermogen te accepteren en toe te laten.

Ik heb al 30 jaar ervaring in het lesgeven als gymleidster om je in beweging te krijgen.

Bij deze yoga lessen is met name het gezondheidseffect het belangrijkst, de ontspannen sfeer en dat wat jij nodig hebt om dat te kunnen ervaren, op een andere manier dan.

Kom langs om te ervaren of dit bij jou past, de eerste les is een proefles en daarmee gratis.

Deze lessen worden gegeven op

DINSDAG AVOND VAN 19.30-20.30 UUR

Een strippenkaart ( 5 lessen voor €35,- ) van de te volgen lessen kun je aanschaffen na de gratis proefles……

Geef je wel op, daar de ruimte beperkt is……               in de blokhut.

Meld je hier aan!