Skip to main content

Het logo en de naam van mijn praktijk

Mijn logo met het klavertje vier staat voor:

  • Mijn gevoel voor geluk, ontstaan door het ontdekken van een nieuwe levensstijl.
  • Vrijheid en veiligheid, hetgeen ik nu weer ervaar.

De afkorting PAS staat voor:

  • Elke pas die je zet: te beginnen bij het begin.
  • PAS op de plaats is nodig om resultaat te behalen.

Anders Sterk staat voor:

  • Praktische oplossingen die eenvoudig opgevolgd kunnen worden.
  • Jezelf laten zien, doen en ervaren wat de oplossing is in de praktijk.
  • Anders voelen, denken en doen om het goede in gang zetten en te behouden.
  • Anders doen is een verandering, wat nieuwe wegen zal geven.
  • Sterk, omdat jij bepaalt wat jouw weg is.

Op een praktische manier verandering maken in je voedingspatroon en je leefstijl waardoor jij je sterker gaat voelen en weer gaat leven.

Je gaat er weer iets moois van maken, dat is mijn doel!

Klavertje vier, ik wens je alle geluk hiermee!
Ik help je graag.

Kwaliteit

Ik ben aangesloten bij MBOG. MBOG streeft ernaar de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op orthomoleculair-biochemisch vlak, te combineren met het aanbieden van cursussen, lezingen, artikelen en workshops.

Zo voorziet MBOG de leden, de zorgverleners, van brede en diepgaande orthomoleculaire knowhow. De MBOG leden zijn minimaal op Hbo-niveau geschoold en hebben deze basis aangevuld met onafhankelijke bijscholingen op orthomoleculair en algemeen medisch gebied.